Perutusan EXCO

Maksudnya : " Pergilah dengan (membawa) suratku ini, lalu jatuhkan kepada mereka, kemudian berundurlah dari mereka; dalam pada itu perhatikanlah apa tindak balas mereka". (Surah An-Naml : Ayat 28)

 

Segala puji bagi Allah, Tuhan sekalian alam, selawat dan salam sejahtera buat junjungan Nabi Muhammad S.A.W, seluruh ahli keluarga Baginda, para tabi'in dan generasi penerus risalah hingga ke akhir zaman.

 

 

Terlebih dahulu saya ucapkan selamat datang ke laman portal rasmi U-KeKWa. Sejajar perkembangan semasa yang menekankan kepada penggunaan ICT, portal ini dibangunkan bagi memberi kemudahan untuk mendapat maklumat, khususnya berkaitan U-KeKWa kepada pengguna dari dalam atau luar negara

Melalui portal ini juga, para pengunjung boleh mendapatkan maklumat tentang, dokumen seperti Dasar-dasar Kerajaan Negeri Kelantan, program serta perkhidmatan di bawah seliaan U-KeKWa. Capaian-capaian mesra pelanggan turut disediakan supaya para pengunjung dapat mengakses dengan mudah.

 

Saya berharap Laman Portal Rasmi U-KeKWa ini dapat memberi manfaat dan memenuhi kehendak serta kepuasan kepada semua pengunjung.

 

Selamat melayari laman portal kami.

 

Sekian, wassalam.

 

“RAJA BERDAULAT, RAKYAT MUAFAKAT, NEGERI BERKAT”

“MEMBANGUN BERSAMA ISLAM”

 

Dengan hormatnya,

 

(DATO HAJAH MUMTAZ BINTI MD NAWI) – D.J.M.K (Kelantan)

Pengerusi Jawatankuasa Kebajikan, Pembangunan Keluarga dan Wanita

Bottom

URUS SETIA KEBAJIKAN, PEMBANGUNAN KELUARGA DAN WANITA

Aras 2, Blok2,
kompleks Kota Darulnaim,
15503 Kota Bharu,
Kelantan
tel: 09-747 6568

TOTAL VISITOR

7.png4.png1.png2.png7.png
2021-09-26
© 2020 Code Junkies. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

GTranslate